Historier & Nyheter

Str.: 37 cm x 23 cm
Tema: Kopi av Sandro Botticellis bilde. Flere av renessansemalerne var tilknyttet Firenze ved århundreskiftet 1400/ 1500. Inspirasjon hentet fra den romanske stilen og gotikkens særegne buer, som var representert i bla. bygningene på den tiden.

Farger: Gull, beige, oker, dyp rødt og div. nyanser av rust og brunt
Materiale: Leire, maling, perler, smykker, mosaikkfliser, dekorbånd, lærsnor, trepinner, fugemasse, bilde og kjede.

OM TAVLEN:
Den romerske byen Florentia skal ha blitt grunnlagt av Julius Cæsar i år 58 fvt. Som militærbase. Firenze er i dag berømt for kunst og arkitektur og kom på UNESCOs verdensarvliste i 1982.

Ufizzi - galleriet er et av de eldste og mest berømte museene i verden. Det huser bla. Botticelli, Rafael, Da Vinci, Michelangelo m.fl.
Byen hadde sin storhetstid på !400 – 1500 tallet med de mektige og rike handelsfamiliene.
De konkurrerte om makt og rikdom gjennom å samle utsøkt kunst og igangsette byggearbeider. Renessansen hadde på denne tiden sitt utspring i Firenze.
For Mediciene, bankierfamilien som hersket over bystaten Firenze gjennom tre århundrer, var Ponte Vecchio en viktig forbindelse mellom bolig – og arbeidsplassene deres,
som var atskilt av Arno–elven.
Det ble bygget en kilometerlang passasje over broen, slik at de slapp å menge seg med allmuen , som hadde sine butikker der.
Tavlen er inspirert av en film om byens kunstnerliv i renessansetiden, hvor en del av bygningene fortsatt hadde gotisk stil.

Kr. 8,800

Middelalderstil Utstillinger

Plakat Birgitt
PLakat Gudem
Plakat Vera
Plakat Grand Mastiff
Klikk på bildene for å lese mer om kunst tavler, kunsthåndverk og om kunstneren selv.

Logg Inn

Her kan du logge inn for å administrere kundekontoen din hos Middelalderstil.